The Scene On-Set

An architect’s home is always an interesting place, but when you have two under the same roof, creativity really takes the front seat. Moving into a completely empty space gave the duo a chance to experiment with their family home/office and give the former salt factory a new character to play. The design puts a unique spin on ‘open plan’ with its doorless aesthetic, peekaboo cut-outs, curved walkways and the highlight of the home – an open raised bathtub. A true architect’s playground where ‘out there’ ideas come to life.

Rooms Available for Shoots

Entire Space

Interior Design

Modern, Open Concept

Parking

Street parking available

Crew Access

1st floor - elevator

Capacity

Floor Size: 100 sqm
Max # people allowed in the Home Studio: Open

Orientation

North-East

Amenities

  • WiFi
  • Toilet Access
  • Dressing Room
  • Tea
  • Water
  • Coffee
  • Elevator

House Rules

No smoking. Please respect the neighbours and take care when moving in with equipment

Cancellation Policy

Full refund for cancellations made at least 21 calendar days before the scheduled start time of the Booking. 50% refund for cancellations made between 21 days and 7 days before the event start time of the Booking. Cancellations submitted less than seven 7 days before the booking start time are not refundable. The service fee in all cases will be non-refundable.