The Scene On-Set

On the outskirts of Berlin, adjacent to a pine forest, is this large two-story house created for a family of industrial designers. Whilst having an almost black wood exterior, its interior is defined by captivating concrete that elevates modern living and is anything but cold. Contemporary in appearance with a Scandinavian touch, this unique Home Studio is perfectly suited to those creative productions looking to combine privacy with style. Additional photos of this space are available upon request! Photography credits: Klemens Renner

Rooms Available for Shoots

Entire Space, Living Room, Dining Room, Bedroom, Kitchen, Hallway, Study, Garden

Interior Design

Modern, Scandinavian, Industrial, Luxury, Minimalist, Neutral, Open-plan, Raw walls, Large windows, Concrete, Stairs, House

Parking

Private parking on site

Crew Access

House

Capacity

Floor Size: 178 sqm
Max # people allowed in the Home Studio: Open

Orientation

Natural light all day

Amenities

  • WiFi
  • Dressing Room
  • Water
  • Wheelchair Access
  • Parking

House Rules

No smoking

Cancellation Policy

Full refund for cancellations made at least 21 calendar days before the scheduled start time of the Booking. 50% refund for cancellations made between 21 days and 7 days before the event start time of the Booking. Cancellations submitted less than 7 days before the booking start time are not refundable. The service fee in all cases will be non-refundable.